Uslovi poslovanja i privatnost

Opšti uslovi korišćenja sajta

Opšti uslovi naručivanja na sajtu Partsdirect utvrđeni su uslovima kupovine i prodaje proizvoda, koje realizuje kompanija PARTSDIRECT DOO (u daljem tekstu Prodavac). Opšti uslovi poslovanja sajta definisani su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksom elektronskog poslovanja. Korisnik je osoba koja koristi naš sistem, odnosno naš sajt kompanije PARTSDIRECT DOO. Opšti uslovi poslovanja definišu poslovni odnos između prodavca i kupca.

Samim korišćenjem neke naše usluge, kao i kupovinom proizvoda na našem veb sajtu Vi automatski prihvatate naše uslove poslovanja i saglasni ste da ih poštujete.  Internet katalog Partsdirect je vlasništvo PARTSDIRECT DOO i kao vlasnik veb sajta zadržava sva prava da u bilo koje vreme ažurira, menja i modifikuje uslove korišćenja koji slede u nastavku: 

 

Politika privatnosti

Partsdirect.co.rs štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. Partsdirect.co.rs se obavezuje da prikupljene privatne podatke (ime , prezime, e-mail adresa), neće koristiti van svrhe zbog koje su korisnici ostavili podatke: kontakt i porudžbenica.

Partsdirect.co.rs u skladu sa zakonom može prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja veb sajta putem „kolačića“(isključivo anonimni podaci o računaru i podaci o Internet provajderu ) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke www.partsdirect.co.rs koristi kako bi poboljšao veb sajt i njegov sadržaj dodatno usmerio i prilagodio korisnicima koji ga posećuju.

www.partsdirect.co.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika veb sajta, osim u slučaju nezakonitih aktivnosti korisnika.

 

Fotografije proizvoda

Sve fotografije proizvoda su simbolične i ne predstavljaju svojstva proizvoda.

 

Način plaćanja

Plaćanje se vrši po predračunu uplatom na naš tekući račun, tako da nemamo pristup vašim podacima, izuzev

Naziva i adrese Uplatioca, što je neophodno za kreiranje porudžbenice, odnosno predračuna.

 

Cene u veb katalogu

Sve cene su iskazane u dinarima sa uključenim PDV-om. Zadržavamo pravo izmene cena, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period. Cene su važeće u slučaju plaćanja predviđenim načinom plaćanja i u cenu proizvoda nije uključena cena dostave. Cena dostave se naplaćuje prema cenovniku kurirske službe koja vrši dostavu robe.

Do 0,5 kg 400,00 RSD za plaćanja po predračunu.

Do 1,0 kg 450,00 RSD za plaćanja po predračunu

 

Rok isporuke i dostava

Rok isporuke je po sistemu danas za sutra, osim za vreme praznika ili ako nije drugačije dogovoreno.
Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.
Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.
Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.
Robu isporučujemo putem kurirskih službi.

Ukoliko u vreme dostave kupac nije na dogovorenoj adresi, robu može da preuzme punoletna osoba koja živi u istom domaćinstvu zajedno sa kupcem, odnosno osoba koja ima ovlašćenje za preuzimanje robe. Osoba koja je preuzela proizvod preuzima i svu prateću dokumentaciju i potvrđuje prijem robe potpisivanjem otpremnice, gde navodi svoje ime i datum preuzimanja robe.

 

Reklamacije 

Pogledajte stranicu Poručivanje 

Poručivanje